ANGELINA BALERINA DANSEAZA - JOCURI CU ANGELINA BALERINA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

ANGELINA BALERINA DANSEAZA

Baltul este dansul care o atrage cel mai mult pe frumoasa noastra Angelina, iar alaturi de aceasta te invitam sa creezi cele mai multe miscari de balet care sa iti dea viata si in acelasi timp sa o ajuti pe Balerina noastra sa ajunga una dintre cele mai bune dansatoare de balet si vals la fel ca in visul acesteia. Fii cat mai atent la decorul pe care il ai in noul joc, incearca sa il potrivesti cat mai bine astfel incat sa reusesti sa potrvesti melodiile pe care le canti cu dansul tau si imaginile jocului. Daca consideri ca costumul de balet nu este exact asa cum vrei tu il poti schimba ori de cate ori este nevoie chiar si in mijlocul jocului poti sa opresti totul si sa incerci sa faci din nou toate imaginile pe care le ai. Ei bine, ceea ce conteaza in noul joc este sa ajungi la finalul misiunilor si sa iti demonstrezi energia cu care dansezi balet ori de cate ori este nevoie, iar pentru aceasta sunt butoanele de subsol unde va trebui sa dai viata Angelinei si sa o misti in felul in care consideri tu ca este mai bine deoarece doar asa vei putea ajunge in fruntea clasamentului jucatorilor si de ce nu sa castigi marele premiu pentrua ce mai buna dansatoare.

Cum pot juca?

Pentru a intra in joc, mai intai va trebui sa apesi "Close" pentru a intra in joc si a elimina informatiile cu privire la joc, dupa care cu mouse-ul vei putea gestiona intregul joc.

Cuvinte cheie: jocuri cu angelina balerina la balet, jocuri cu angelina balerina acasa, jocuri cu angelina balerina si prietenii, jocuri cu angelina balerina de imbracat, jocuri cu angelina balerina dress up, jocuri cu angelina balerina in romana, jocuri barbie cu angelina balerina, jocuri cu angelina balerina in 2, jocuri cu angelina balerina gratis, jocuri cu angelina balerina gratuite, jocuri cu angelina balerina frumoase, jocuri cu angelina balerina pentru copii, jocuri cu angelina balerina minimax, jocuri cu angelina balerina disney, jocuri cu soricei, jocuri cu soareci, jocuri cu soricelul angelina, angelina balerina pasii urmatori, jocuri cu angelina balerina si prietenii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. Luminita a spus:

Data: 22.02.2015

bun joc!

Informatii despre jocul Angelina Balerina Danseaza

Tocmai ai jucat Angelina Balerina Danseaza online, acest joc a fost adaugat pe data de 09.05.2013 si este al 15-lea joc din categoria de Jocuri cu Angelina Balerina unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 25726 de ori. Speram ca jocul cu Angelina Balerina Danseaza a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.