SCOOBY DOO SI MONSTRII - JOCURI CU SCOOBY DOO

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

SCOOBY DOO SI MONSTRII

Scooby Doo si monstrii este un joc in care tu va trebui sa ne dovedesti ca esti in stare sa il ajuti pe Scooby si echipa misterelor la nevoie si sa gasesti cele mai plauzibile solutii astfel incat acestia sa treaca cu bine de toate nivelele si sa ajunga in topul celor mai buni jucatori. In fiecare nivel nu veti avea de indeplinit un anumit obiectiv care consta in numarul de monstrii pe care trebuie sa ii distrugeti inainte ca timpul sa se termine. Monstrii vor veni din partea dreapta a ecranului so vor incerca sa ajunga la tine. Pentru fiecare monstru ai o portiune care il va distruge. Fiecarui monstru ii corespunde una din tastele 1, 2, 3, 4 sau 5. In partea dreapta jos veti avea scris care tasta este potrivita pentru fiecare monstru. Apasa pe numarul potrivit si distruge fiecare monstru care se indreapta spre tine. Daca ti-a facut placere sa joci acest joc, acorda-ne si un like.

Cum pot juca?

Folositi tastele 1, 2, 3, 4, 5

Cuvinte cheie: jocuri cu monstrii, jocuri cu portiuni, jocuri de aparare, jocuri bag of power potions, jocuri cu scooby doo, jocuri scooby doo online, jocuri cu scooby doo 2013, jocuri cu scooby doo 2014, jocuri cu scooby doo in doi, jocuri cu scooby doo gratuite, jocuri cu scooby doo 3d, jocuri cu scooby doo pentru copii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Scooby Doo si monstrii

Tocmai ai jucat Scooby Doo si monstrii online, acest joc a fost adaugat pe data de 03.11.2013 si este al 1441-lea joc din categoria de Jocuri cu Scooby Doo unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1408 de ori. Speram ca jocul cu Scooby Doo si monstrii a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.