SARITURI CU SKATEBOARDUL - JOCURI CU SCOOBY DOO

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

SARITURI CU SKATEBOARDUL

Sarituri cu skateboardul este un joc in care tu va trebui sa dai tot ce ai mai bun pentru a gasi cele mai bune solutii astfel incat Shaggy sau Scooby sa sara intr-un mod spectaculos. Pentru inceput va trebui sa va alegeti caracterul, avand de ales intre scooby Si shaggy. Amandoi sunt la fel de priceputi deci depinde numai de tine pe cine vrei sa alegi. Cu ajutorul sagetilor va trebui sa va deplasati pe rampa. Scopul jocului este sa ajungeti cat mai sus, pentru a aduna cat mai multe puncte. veti avea doua varinate. Una in care trebuie sa scoateti cat mai multe puncte din 3 sarituri. Si una in care va trebui sa ajungeti cat mai sus inainte ca timpul sa se termine. Nu uita sa ne acorzi si un like daca ti-a facut placere sa castigi acest joc.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu sakteboard, jocuri cu skateboarding, jocuri cu placa, jocuri cu sporturi extreme, jocuri cu sarituri pe rampa, jocuri scooby doo big air, jocuri cu scooby doo, jocuri scooby doo online, jocuri cu scooby doo 2013, jocuri cu scooby doo 2014, jocuri cu scooby doo in doi, jocuri cu scooby doo gratuite, jocuri cu scooby doo 3d, jocuri cu scooby doo pentru copii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Sarituri cu skateboardul

Tocmai ai jucat Sarituri cu skateboardul online, acest joc a fost adaugat pe data de 02.11.2013 si este al 1436-lea joc din categoria de Jocuri cu Scooby Doo unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 5625 de ori. Speram ca jocul cu Sarituri cu skateboardul a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.